Renovatie

Renovatie

Renovatie van een woonboerderij onder de rook van Breda.

Om de charmes van dit woonhuis te bewaren, is ervoor gekozen de karakteristieke elementen in het
interieur te bewaren en deze te combineren met een moderne uitstraling, natuurlijke kleuren en
voldoende daglicht.

Klik op onderstaande foto’s voor de volledige grootte en een diavoorstelling.

studio somma

Rustige landelijke omgeving met veel natuur, daglicht en ruimte.

studio somma

Contrasten in materialen maken het ontwerp interessant, geven een warm accent aan de ruimte en
zorgen voor rust, balans en herkenning in het complete ontwerp.

studio somma

De houten constructie komt in iedere ruimte terug, wat zorgt voor natuurlijke details, warmte en het
behoudt het karakter van de woning.

studio somma

In de woonkamer is de bakstenen houtkachel het middelpunt van de aandacht. De warmte en ruwe
textuur van de rode stenen steekt prachtig af tegen het strakke lichte stucwerk.

studio somma

De hal heeft een totale metamorfose gekregen door de rode bakstenen muren te bekleden met een laag
stucwerk. Hierdoor krijgt nu de trap de volle aandacht in de ruimte, is de ruimte prachtig licht geworden
en geeft het een ruimer gevoel.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Met de volgende fotoserie krijgt u een duidelijk beeld van de oude situatie
(nadat alles gestript en gesloopt is)  tegenover de nieuwe situatie.

studio somma

De keuken.

studio somma

De woonkamer; de openhaard en zithoek.

studio somma

De woonkamer; raampartij, houten constructie en eettafel.

studio somma

De trap en hal.

studio somma

De badkamer.

studio somma

De overloop.

studio somma

De slaapkamer.